Informatie / Contact  

   

Follow Us

   

Info pagina

Over mij:
Na ruim 25 jaren houden van vogels, ben Ik in 2014 begonnen met de opleiding keurmeester Tropische Vogels bij de N.B.v.V.. Helaas heb ik in 2016 door omstandigheden moeten besluiten om deze af te breken. De toekomst zal uitwijzen of ik de opleiding nog ga vervolgen, maar dat is voor later. Ondanks alles heb ik in die 2 jaar kennis opgedaan over het keuren van deze vogels, maar ook is er een verbreding gekomen op het gebied van kennis over deze soorten.

Een deel van deze kennis en een deel van de zaken die rondom het keuren van vogels hangt wil en ga ik met u delen op deze site. Maar ik wil u ook informeren over andere zaken die met het houden van vogels te maken heeft. Zoals bijvoorbeeld huisvesting of het bouwen van een kweekruimte. Maar ook een overzicht van vogelbonden en speciaalclubs treft u aan op deze site

Zoals u ziet is er veel te vertellen over de vogelhobby. Daarom gaat het mij ook niet lukken om een site te maken die in 1 keer af is. Ik zal dan ook blijven schaven aan het resultaat van deze site. Dit kunnen kleine dingen in een artikel zijn, maar het kan ook noodzakelijk zijn om een geheel nieuwe pagina, of rubriek toe te voegen aan de site.

Ook kunt u een verzoek tot een bepaalde aanvulling op de site bij mij neerleggen. Het is geen garantie dat ik het verzoek gaan toevoegen aan de site, maar het kan zeker gebeuren. Zie bijvoorbeeld de rubriek "ringen EC-vogels.

Kortom kom regelmatig eens kijken wat er allemaal gewijzigd is op de site.